Werk met mij

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1649597933452{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2318″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Werk met mij

Wat ik allemaal doe:

Ik werk als healer, coach en lichtwerken, de embodied feminine om meer vrouwen in hun licht te zien stralen. En daar voor zet ik min healing powers in op diverse manieren die mij ondersteunen in mijn sessies. Samen gaan we kijken wat er bij jou past, wat er geheeld mag, wat lichter mag en gevoeld mag worden. Samen werken we nauw samen. Ik help je door af te stemmen en ik begeleid je in het proces van meer thuiskomen in jezelf, tot het verwezenlijken van je dromen. Samen kijken we wat naar passend is voor jou. Daarbij help ik je 1 op 1 of online. Delen helen van jou die gezien mogen worden. Licht mogen krijgen. Ik zet mijn tools in om jou te begeleiden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]