Over mij Elizabeth

Wat fijn om elkaar beter te leren kennen. Ik ging van Styliste naar Healer. En doorbrak daarbij het taboe om als healer meer succes aan te trekken. Een wealthy woman mag zijn.

Het was vooral mezelf te gaan zijn in al mijn gaven als healer vanuit m’n zachte vrouwelijke kracht. Ik liet alles achter, begon opnieuw en claimde mijn power en claimde mijn waarde en successen.

2020: Ik stopte in loondienst, verbrak mijn relatie met m’n ex partner en verliet harderwijk voor Amsterdam. Zodat ik mijn spirituele gifts echt in kon zetten en mezelf meer open durfde te stellen voor mijn healing gifts. Ik combineerde styling +healing in mijn trajecten en dat was een mega succes!
2021: in 2021 besloot ik om volledig voor mezelf als Healer te gaan staan. Ik had in 2020 tijdens een retreat in Griekenland tijdens een groepshealing sessie ontdekt dat ik een healer ben. Vlak daarna gaf ik mijn eigen meditaties en volgde ik het Reiki new Earth traject. In 2021 besloot ik om mijn bedrijf volledig om te gooien en voor mezelf als healer en mentor te gaan staan. Dit was direct een succes en lanceerde ik mijn eerste 1:1 Goddess traject.

Rebirthing process..

Ook onderging ik halverwege dit jaar een Rebirth zo te noemen en heb ik mijn naam verandert van Simoon naar Elizabeth (mijn tweede naam). Dit voelde passender bij mijn innerlijke reis alsof ik een missend deel van mezelf hierdoor echt kon claimen. Ik ben ook een van een tweelingziel en dat hielp mij ook om mijzelf op aarde neer te zetten en mezelf echt veilig te voelen en welkom te heten.

Datzelfde jaar ontmoette ik mijn droompartner Thomas, na zelf het eea kwa innerlijk werk te hebben gedaan om meer in mijn feminine energie te komen staan en mijn hart weer te openen voor mijn droompartner waar ik mezelf bij kon zijn, hij mij up kon liften en waarbij ik kon verzachten.

2022: In 2022 verliet ik Amsterdam en verhuisde ik naar Alkmaar naar mijn partner Thomas en bonuszoontje Sasha.
Ook kwam het Ankh op mijn pad en de priesteres energie. Wauw! Ik dook hier dieper in door zelf priesteres initiaties/inwijdingen gedaan te hebben. Dit hielp mij om nog meer om al mijn gaven als healer in te zetten maar ook om nog meer mijn power te claimen meer overvloed aan te trekken als Elizabeth, wie ik hoor te zijn.
Ennnn werd ik eind 2022 ten huwelijk gevraagd door mijn partner! WHA!
2023: In begin 2023 lanceerde ik mijn eerste hoge priesteres opleiding en het hoge priesteres programma.
En ben ik Reiki new earth trajecten zelf gaan geven na het behalen van mijn Reiki new earth teacher traject.
Dit heeft alles voor mij verandert door deze trajecten te lanceren. Alsof ik in een andere dimensie ben gestapt hiermee.
Dit alles kwam door mijn reis naar Egypte waarna ik deze programma’s durfde te lanceren. Egypte gaf me de stap om nog meer mijn vuur als priesters te claimen. Omdat ik besefte ik mij nog niet helemaal veilig voelde om mijn successen hier op aarde te claimen.
Ook mijn naamsverandering kreeg hier meer betekenis en werd Elizabeth echt geboren. En daarmee ook mezelf, mn money mindset en ALLES veranderde door deze energie van m’n priesteres en al mijn gaven toe te laten.

Op 10/10 ben ik getrouwd met mijn partner Thomas, voor de wet in NL en vieren we onze bruiloft nog in Ibiza. Waar we ook gaan samenwonen. Onze bruiloft hebben we nu even uitgesteld omdat ik zwanger ben 🙂