Elizabeth

Hi! Leuk elkaar wat beter te leren kennen 🙂 Ik ging van mezelf aanpassen en niet gelukkig voelen, naar volledig mezelf te zijn en te laten zien in al mijn gaven als healer, als priesteres vanuit m’n zachte vrouwelijke kracht. Ik liet alles achter, begon opnieuw en claimde mijn power en trok echte overvloed aan.

‘Leuk digitaal kennis te maken! Kort iets over mijzelf: Elizabeth. Er zijn soms momenten in je leven dat je op een tweesprong staat: óf je gaat door met wat je deed en blijft je aanpassen. Óf je springt in het diepe, volgt je hart en durft te kiezen voor jezelf. Precies dat heb ik gedaan.
2018: Jarenlang werkte ik binnen de Corporate high-fashion wereld bij o.a.Tommy Hilfiger. Maar voelde ik mij hier niet echt gelukkig. Was ik niet echt mezelf. Ik paste mij te veel aan naar mijn omgeving en werkte in een omgeving waar ik niet écht mezelf was. Nadat ik mijn modeopleiding had afgerond ben ik direct naar Amsterdam verhuisd. Omdat ik heel graag wilde werken bij high-end modemerken was het namelijk niet te doen om in het kleine nuchtere Harderwijk te blijven wonen voor mij. Uit 250 sollicitanten werd ik gekozen om te mogen werken bij Tommy Hilfiger op het hoofdkantoor. Een wereld ging er voor mij open. Als nuchtere meid die is opgevoed met “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” moest ik flink opboksen tegen de andere modemeisjes hier. Maar ik liet mij niet van mijn stuk brengen. Het was mijn ambitie om door te groeien als Inkoopster en te mogen reizen. En dat lukte, ik bleef doorgaan, werkte keihard om mezelf te bewijzen en kreeg dan ook promotie. Ik mocht een nieuwe mannenlijn op gaan zetten voor Tommy Hilfiger. Wauw! Ik was nu toch echt een modemeisje. Ondertussen was ik wel nog steeds het nuchtere meisje. Opvallen hoefde van mij dan ook niet en liep ik graag rond in mijn zwarte outfits. Dit voelde veilig, kon ik weinig verkeerd doen en was altijd goed. Ik zat daardoor lekker in mijn eigen bubbel waar ik goed hard kon werken. Maar na lange dagen overwerken en promoties behalen trok mijn lichaam aan de rem.
Sinds dat moment, 6 jaar geleden ben ik gestart met holistische massages en energetische healings. Ben ik gaan durven voelen wat er echt speelde in mijn lichaam en kwam ik steeds dichter bij mezelf te staan door de laagjes van niet goed genoeg voelen, het harde presteren en hard zijn voor mezelf vooral los te laten. En ruimte te maken voor wie ik echt ben. Mijn vrouwelijkheid. Inmiddels weet ik ook welk effect kleding op mij heeft gehad om mij zelfverzekerder te laten voelen. Gewoon door de kleuren aan te trekken die bij mijn persoonlijkheid passen werd ik ineens veel toegankelijker voor mijn omgeving. Sindsdien weet ik niet beter dan kleur te dragen en draag ik nooit meer zwart. Niet omdat het me niet staat. Maar omdat het niks zegt over mij als persoon en ik er niets mee uitstraal. Precies dit help ik mijn klanten ook mee. Kleding en kleur adviseren dat past bij je innerlijk en je persoonlijkheid. Dat brengt je uiteindelijk veel verder als ondernemer maar ook als mens. Waardoor je meer jezelf bent en voelt. Je pure zelf zijn, vanuit zachtheid ipv het harde. Je pure zelf uitstralen en weten wat er bij jouw als vrouw past is het mooiste wat je jezelf kunt geven.
2020: Ik stopte in loondienst, verbrak mijn relatie met m’n ex partner en verliet harderwijk voor Amsterdam. Zodat ik mijn spirituele gifts echt in kon zetten en mezelf meer open durfde te stellen voor mijn healing gifts. Ik combineerde styling +healing in mijn trajecten en dat was een mega succes!
2021: in 2021 besloot ik om volledig voor mezelf als Healer te gaan staan. Ik had in 2020 tijdens een retreat in Griekenland tijdens een groepshealing sessie ontdekt dat ik een healer ben. Vlak daarna gaf ik mijn eigen meditaties en volgde ik het Reiki new Earth traject. In 2021 besloot ik om mijn bedrijf volledig om te gooien en voor mezelf als healer en mentor te gaan staan. Dit was direct een succes en lanceerde ik mijn eerste 1:1 Goddess traject. Ook onderging ik halverwege dit jaar een Rebirth zo te noemen en heb ik mijn naam verandert van Simoon naar Elizabeth (mijn tweede naam). Dit voelde passender bij mijn innerlijke reis alsof ik een missend deel van mezelf hierdoor echt kon claimen. Ik ben ook een van een tweelingziel en dat hielp mij ook om mijzelf op aarde neer te zetten. Datzelfde jaar ontmoette ik mijn droompartner na zelf het eea kwa innerlijk werk te hebben gedaan om meer in mijn feminine energie te komen staan en mijn hart weer te openen voor een partner.
2022: In 2022 verliet ik Amsterdam en verhuisde ik naar Alkmaar naar mijn partner. Ook kwam het Ankh op mijn pad en de priesteres energie. Wauw! Ik dook hier dieper in door zelf priesteres initiaties gedaan te hebben. Dit hielp mij om nog meer om al mijn gaven als healer in te zetten maar ook om nog meer mijn power te claimen meer overvloed aan te trekken als Elizabeth, wie ik hoor te zijn. En werd ik eind 2022 ten huwelijk gevraagd door mijn partner! WHA!
2023: In begin 2023 lanceerde ik mijn eerste hoge priesteres opleiding en het hoge priesteres programma. En ben ik Reiki new earth trajecten zelf gaan geven na het behalen van mijn Reiki new earth teacher traject. Dit heeft alles voor mij verandert door deze trajecten te lanceren. Alsof ik in een andere dimensie ben gestapt hiermee. Dit alles kwam door mijn reis naar Egypte waarna ik deze programma’s durfde te lanceren. Egypte gaf me de stap om nog meer mijn vuur als priesters te claimen. Ook mijn naamsverandering kreeg hier meer betekenis en werd Elizabeth echt geboren. En daarmee ook mezelf, mn money mindset en ALLES veranderde door deze energie van m’n priesteres en al mijn gaven toe te laten.
Op 10/10 ben ik getrouwd met mijn partner Thomas, gratis voor de wet in NL en trouwen we in juni 2024 in Ibiza waar we ook gaan wonen samen.