Elizabeth

Hi! Leuk elkaar wat beter te leren kennen 🙂 Ik ging van mezelf aanpassen en niet gelukkig voelen, naar volledig mezelf zijn vanuit m’n zachte vrouwelijke kracht

‘Leuk digitaal kennis te maken! Kort iets over mijzelf: Elizabeth. Er zijn soms momenten in je leven dat je op een tweesprong staat: óf je gaat door met wat je deed en blijft je aanpassen. Óf je springt in het diepe, volgt je hart en durft te kiezen voor jezelf. Precies dat heb ik gedaan.
Jarenlang werkte ik binnen de Corporate high-fashion wereld bij o.a.Tommy Hilfiger. Maar voelde ik mij hier niet echt gelukkig. Was ik niet echt mezelf. Ik paste mij te veel aan naar mijn omgeving en werkte in een omgeving waar ik niet écht mezelf was. Nadat ik mijn modeopleiding had afgerond ben ik direct naar Amsterdam verhuisd. Omdat ik heel graag wilde werken bij high-end modemerken was het namelijk niet te doen om in het kleine nuchtere Harderwijk te blijven wonen voor mij. Uit 250 sollicitanten werd ik gekozen om te mogen werken bij Tommy Hilfiger op het hoofdkantoor. Een wereld ging er voor mij open. Als nuchtere meid die is opgevoed met “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” moest ik flink opboksen tegen de andere modemeisjes hier. Maar ik liet mij niet van mijn stuk brengen. Het was mijn ambitie om door te groeien als Inkoopster en te mogen reizen. En dat lukte, ik bleef doorgaan, werkte keihard om mezelf te bewijzen en kreeg dan ook promotie. Ik mocht een nieuwe mannenlijn op gaan zetten voor Tommy Hilfiger. Wauw! Ik was nu toch echt een modemeisje. Ondertussen was ik wel nog steeds het nuchtere meisje. Opvallen hoefde van mij dan ook niet en liep ik graag rond in mijn zwarte outfits. Dit voelde veilig, kon ik weinig verkeerd doen en was altijd goed. Ik zat daardoor lekker in mijn eigen bubbel waar ik goed hard kon werken. Maar na lange dagen overwerken en promoties behalen trok mijn lichaam aan de rem.
Sinds dat moment, 6 jaar geleden ben ik gestart met holistische massages en energetische healings. Ben ik gaan durven voelen wat er echt speelde in mijn lichaam en kwam ik steeds dichter bij mezelf te staan door de laagjes van niet goed genoeg voelen, het harde presteren en hard zijn voor mezelf vooral los te laten. En ruimte te maken voor wie ik echt ben. Mijn vrouwelijkheid. Inmiddels weet ik ook welk effect kleding op mij heeft gehad om mij zelfverzekerder te laten voelen. Gewoon door de kleuren aan te trekken die bij mijn persoonlijkheid passen werd ik ineens veel toegankelijker voor mijn omgeving. Sindsdien weet ik niet beter dan kleur te dragen en draag ik nooit meer zwart. Niet omdat het me niet staat. Maar omdat het niks zegt over mij als persoon en ik er niets mee uitstraal. Precies dit help ik mijn klanten ook mee. Kleding en kleur adviseren dat past bij je innerlijk en je persoonlijkheid. Dat brengt je uiteindelijk veel verder als ondernemer maar ook als mens. Waardoor je meer jezelf bent en voelt. Je pure zelf zijn, vanuit zachtheid ipv het harde. Je pure zelf uitstralen en weten wat er bij jouw als vrouw past is het mooiste wat je jezelf kunt geven.
Ik krijg tegenwoordig alleen maar complimenten over hoe fijne energie ik uitstraal. Mensen mijn puurheid en warmte voelen. En dat gun ik jou ook. Jezelf accepteren, re-connecten met je vrouwelijkheid, weten wat je nodig hebt. En vanuit daar het juiste uitstralen en je echt de vrouw voelen die je bent ipv wie je zou moeten zijn.