Reviews

Kijk hier wat klanten zeggen

Mijn blije klanten

Lieve Elizabeth, mijn eerste healing ervaring bij jou was diep en intens, maar ook exact wat ik hoopte dat ik zou kunnen ervaren. Het helen van mijzelf, het losmaken van alles wat er in mij vast was gezet. De stramheid, het moeten, het harde werken en in mijn geval ook het vele nadenken. Jij maakte dat ik mijn hart weer kon voelen dat ik rust voelde, kalmte, liefde en helderheid in mijn hoofd. Samen liet jij mij ervaren hoe het is om knetter veel licht te laten schijnen. Ik zag Fauve weer. Een eigenwijze, zachte, krachtige, vrolijke en warme  powervrouw zoals jij me noemde. Ik kwam weer tevoorschijn. En toen je dacht dat ik de “noodzaak” voor jou support wel weggenomen was belde je me op om uit te leggen dat ik dit mijzelf zou mogen gunnen zonder noodzaak.Zelf had ik door da thoe meer ik mezelf “opvul” hoe meer ik te geven heb, Hoe meer ik mijn licht kan laten schijnen in de wereld. Elke sessie bracht me vooruit, zonder dat ik dat voor mogelijk had gehouden soms. Dank je wel dat je bent wie je bent. Dat je doet wat je doet. Je hebt mijn ware ik bij mij naar boven/buiten gekregen terwijl ik nog steeds in de niet zo’n makkelijke cultuur van corporate wereld zit. Door jou weet ik nu hoe ik mezelf daar niet in kan verliezen en stiekem hoop ik wat van mijn ontwikkeling door te mogen geven in die cultuur. Meer warmte, meer liefde”. Fauve

(review na het volgen van het 1 op 1 inner glow healing traject)

Jij maakte dat ik mijn hart weer kon voelen dat ik rust voelde, kalmte, liefde en helderheid in mijn hoofd

“Ik durf te zeggen dat ik enorm gegroeid ben en dit was me zonder jou niet gelukt. Wat heb je een bijzondere gift, wat straal je een licht en wow wat was het speciaal! 20 veel mooie magische momenten, het loslaten, meer in mijn kracht komen, meer in mijn vrouwelijkheid, meer thuiskomen in mezelf, meer m’n spiritualiteit naar boven, mn frequentie omhoog, veel meer in het nu zijn, zachter, liever voor mezelf. Het is echt huge. Door veel oude stukken gegaan, verdriet, pijn, frustratie, onmacht. we hebben bergen verzet zeg samen Ik vond onze sessies echt magisch en soms zelfs onwerkelijk zo bijzonder. You/ve got Magic baby en zoveel thanks dat je dit met me wilde delen, er voor me was, me geconfronteerd hebt, met het vertrouwen hebt gegeven, je hart voor me hebt opgengesteld en het veilig voelde om me al heel snel over te durven geven. Thanks for being you, heel heel erg bedankt! Liefs en dikke knuffel, Joyce” .

(Review na het volgen van het 1 op 1 inner glow healing traject)

meer in mijn kracht komen, meer in mijn vrouwelijkheid, meer thuiskomen in mezelf, meer m’n spiritualiteit naar boven, mn frequentie omhoog, veel meer in het nu zijn, zachter, liever voor mezelf.

De kracht van zachtheid

Een inner glow healingsessie is een cadeau om vanuit je pure zelf te stralen.