Queen leadership programma

Stap in je leiderschap: Het exclusieve 1:1 Queen Energy Leadership Programma

Het 1:1 Queen Energy Leadership Programma stelt je in staat om je diepere kracht te ontdekken en vanuit zelfliefde je volledige potentieel als leider te benutten. Het resultaat is dat je meer in contact staat met je innerlijke kracht, diepere vrouwelijkheid en zachtheid.

Jij bent de vrouw die altijd heeft geloofd in zichzelf, zelfs als anderen dat niet deden. Misschien heb je moeten vechten voor jouw plek, of durfde je niet altijd te zeggen wat je echt voelde. Maar je hebt altijd vastgehouden aan jouw dromen en hebt gekozen voor een pad dat anders is dan wat de maatschappij van je verwacht.

En nu sta je daar, bewust van waar je jouw energie aan wilt besteden en wat je wilt bereiken. Maar er is ook iets in jou dat gezien wil worden, een diepere kracht in jou die nog niet ten volle tot uiting is gekomen. Misschien is het een verlangen dat voortkomt uit een vorig leven, of een hoger doel dat je wilt bereiken.

Het omarmen van deze kracht betekent dat je een deel van je oude zelf achterlaat en doorbreekt naar een hoger niveau van zelfliefde en zachtheid. Het betekent dat je jouw ware potentieel omarmt en jezelf draagt op een manier die goed voor jou voelt.

Als spirituele coach kan ik je helpen om deze Queen rising feminine energie te belichamen en jouw doelen te bereiken op een manier die meer rust en energie geeft. Ik help je om te denken in kansen en mogelijkheden, terwijl je tegelijkertijd trouw blijft aan jouw waarden en hogere doelen.

Jij staat altijd klaar voor anderen, voor jouw klanten en jouw team. Maar nu is het tijd om ook klaar te staan voor jezelf. Laat mij je begeleiden op deze reis naar meer zelfliefde, zachtheid en persoonlijke groei. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt, en dat je jouw zakelijke en persoonlijke doelen bereikt op een manier die goed voelt voor jou.

Boek nu jouw kennismakingscall hieronder:

Wat kun je verwachten in dit programma?

Tijdens deze 1:1 Queen Energy Leadership Programma (van 6 maanden) zul je ontdekken:

 • Hoe je je leiderschap volledig kunt omarmen en inzetten voor jouw hogere doelen en missie.
 • Je zult leren hoe je op een authentieke en krachtige manier jouw eigen pad kunt volgen, zonder te worden afgeleid door externe factoren of beperkende overtuigingen.
 • Dit programma omvat persoonlijke coaching en begeleiding om je te helpen de diepere lagen van jezelf te begrijpen en te verbinden met je intuïtie en innerlijke wijsheid.
 • Je zult ontdekken hoe je jouw unieke gaven en talenten kunt inzetten om jouw missie te vervullen en jouw leven te transformeren op een manier die voor jou werkt.
 • Je zult ook leren hoe je zelfzorg kunt integreren in jouw dagelijks leven, zodat je meer in balans bent en meer energie hebt om te investeren in wat echt belangrijk voor je is. Kortom, je zult leren hoe je jouw innerlijke Queen kunt omarmen en vol vertrouwen jouw eigen pad kunt bewandelen, terwijl je meer voldoening, vervulling en succes ervaart in jouw leven en werk.

Wat ontvang je precies in het 1:1 Queen Programma?

Ik neem je graag mee op een bijzondere reis naar meer zelfliefde, kracht en prestatie in jouw leven. Het exclusieve 1:1 Queen programma duurt 6 maanden en is speciaal ontworpen voor vrouwen die meer uit het leven willen halen en daarbij ook hun zachtheid willen omarmen.

Wat ontvang je precies in dit programma?

 • Priesteres opleiding. Ten eerste krijg je hierbij 2 inwijdingen van het krachtsymbool Ankh, die je de levensenergie teruggeven die je hebt weggegeven en het mannelijke en vrouwelijke in jezelf samenbrengen. Hierdoor ontstaat een nog diepere verbinding van zelfliefde en kracht.
 • Daarnaast heb je de keuze uit de Reiki new Earth opleiding level 1 of level 2.
 • Je ontvangt 3 online healing sessies, waaronder een wombhealing en een stembevrijding.
 • Tijdens het programma ontvang je dagelijkse integratie en accountability via Whatsapp. Hierbij geef ik je extra tools en check ik regelmatig bij je in om te kijken wat jij nodig hebt in jouw proces.
 • Je kunt mij ook 5 dagen per week vragen stellen over de uitdagingen waar je tegenaan loopt.
 • Ik bied je mijn volledige commitment, warmte, liefde en veiligheid gedurende het hele programma. Stap in je leiderschap en ontdek de kracht van je eigen Queen energy.

Bonus:
afgestemd op jouw innerlijke verlangens en innerlijk vuur, die je baarmoeder ondersteunt en je hormonen in balans houdt. Deze olie helpt je ook om meer waardering voor jezelf te voelen in jouw unieke Queen proces.

Wat levert het me concreet op:

Als spirituele business coach neem ik jou graag mee op een reis naar de diepere lagen van jezelf.

Tijdens ons 1:1 programma leer je:

Hoe je zachtheid kunt combineren met mannelijke energie, zodat je nog krachtiger en vol vertrouwen in het leven kunt staan.

Ten eerste krijg je 2 inwijdingen van het krachtsymbool Ankh, die je de levensenergie teruggeven die je hebt weggegeven en het mannelijke en vrouwelijke in jezelf samenbrengen. Hierdoor ontstaat een nog diepere verbinding van zelfliefde en kracht.

Daarnaast heb je de keuze uit de Reiki new Earth opleiding level 1 of level 2 en ontvang je 3 online healing sessies, waaronder een wombhealing en een stembevrijding voor de activatie van je keelchakra.
Tijdens het programma ontvang je dagelijkse integratie en accountability via Whatsapp. Hierbij geef ik je extra tools en check ik regelmatig bij je in om te kijken wat jij nodig hebt in jouw proces.

Je kunt mij ook 5 dagen per week vragen stellen over de uitdagingen waar je tegenaan loopt.
Ik bied je mijn volledige commitment, warmte, liefde en veiligheid gedurende het hele programma. Stap in je leiderschap en ontdek de kracht van je eigen Queen energy.

Om het programma helemaal af te maken, ontvang je een essentiële olie die is

 • Door los te laten wat je niet langer dient en anders te kijken naar situaties, kun je ontdekken wat je allemaal in je hebt en hoe je dit kunt inzetten om de beste versie van jezelf te worden.
 • We gaan samen aan de slag met het openen van jouw Queen-energie, waardoor je meer zelfliefde, zelfcompassie en nuchterheid gaat ervaren.
 • Door te werken met de Godin in jezelf en je intuïtie als leidraad te gebruiken, ga je ontdekken hoe je jouw spirituele gaven meer zichtbaar kunt maken.
 • En als kers op de taart: je gaat een nog betere relatie met jezelf op zielsniveau ervaren en leert meer te ontvangen, terwijl je geen onnodige energie meer bij je hoeft te dragen. Kortom, dit 1:1 Queen Energy Leadership programma biedt jou de mogelijkheid om de krachtigste versie van jezelf te ontdekken en te omarmen, zodat je vol vertrouwen in het leven kunt staan en meer kunt bereiken dan ooit tevoren. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw spirituele en persoonlijke groei? Dit exclusieve 1:1 Queen Energy Leadership Programma kan jou helpen om de beste versie van jezelf te worden en om jouw innerlijke kracht te laten stralen. En het beste van alles is dat je de totale investering van €5.555 inclusief btw in meerdere termijnen mag betalen. Wacht niet langer en investeer in jezelf, zodat je kunt groeien en bloeien in alle aspecten van je leven. Ben je benieuwd of het Queen Energy Leadership programma bij jou past en of het is wat jij nu nodig hebt? Of heb je nog andere vragen die je aan mij wilt stellen, zodat we samen kunnen invoelen of dit programma jou verder kan helpen? Laten we dan even bellen. Plan hieronder een kennismakingsgesprek samen in.