Pure cacao drinken ipv koffie

De magie die ik 2 jaar ontdekte door pure cacao in te wisselen voor m’n havermelk cappucino was echt de moeilijkste stap ever, haha.
Maar toen ik hoorde wat de benefits allemaal waren van cacao in vergelijking met koffie (hallo pure verslaving aan iets lekkers) was ik verkocht.
De cacao opende letterlijk mij naar meer zachtheid, meer rust in mijn hoofd en lichaam. Ik ontving makkelijker boodschappen van het universum. Ik kon makkelijker actie nemen vanuit alignment ipv hard werken. Daarnaast vond ik het ook gewoon heel lekker! Wel met de havermelk natuurlijk want helemaal puur is mij te bitter haha.

Deze cacao gebruik ik hier voor. Van Pure kakaw. Ze hebben meerdere soorten smaken want de cacao komt uit diverse landen die ze aanbieden. Er is geen goed of fout. Ook niet voor eventuele cacao ceremonies die je wenst te gaan geven of voor jezelf te doen. Mega aanrader trouwens om 1x per week met/voor jezelf een cacao ceremonie te doen, ofwel een ceremoniele dosis te nemen van zo 30/40gram. Want de benefits hiervan zijn gewoon echt heel goed, de gezondheidsvoordelen.
Nu ik zwanger ben neem ik natuurlijk geen 30/40gram meer maar zo 15/20 gram voor een ceremonie of dagelijks gebruik, zonder schade kan dit gewoon ingenomen worden.

Ik raad pure cacao het echt iedereen aan die ofwel vrouwelijk ondernemer is, of voor jouw clienten aan te bieden wanneer je healing sessies geeft of live dagen bijvoorbeeld. Het verbindt, het opent je hart op zoveel diepere lagen. Maar wat ik ook merk in mijn sessies en live dagen, omdat ik mij richt op vrouwen en dan vooral embodiment. Is dat door cacao in te zetten een vrouw nog makkelijker met haar baarmoeder kan verbinden. Meer kan zakken in haar lichaam. Ze veel meer in overgave kan zijn. En dat is wat je wil!

Ik zeg, probeer het zelf als je nog niet eerder pure cacao hebt ervaren of geproefd en probeer zeker dit merk! Ze hebben meerdere aantal grams dus je kan kiezen uit hoeveel je wilt.

Geniet er van! En mega leuk als je me laat weten wat het voor jou heeft gedaan 🙂
p.s. op hun site vind je alle informatie over de cacao etc en kan je de pure cacao bestellen. Je hebt het de volgende dag al in huis! En dat vind ik zelf echt heel goed aan dit merk ook naast dat het heel lekker smaakt en fijne structuur heeft.

Liefs,

Elizabeth