Ontmoet je droompartner visualisatie

Het pad van Zelf liefde

Toen Thomas en ik uit onze vorige relatie kwamen gingen we werken aan ons zelf beeld en het pad van Zelfliefde gingen belopen. Waarin we ons zelf gingen ontdekken en afvragen wie we werkelijk waren. Welke dingen we het liefste deden en hoe we dichterbij ons zelf konden blijven. Toen we dit gingen doen kwam er meer ruimte voor een partner in ons leven.

Maar we voelde het niet om op Tinder te gaan of andere apps om onszelf als het ware te gaan ‘ verkopen’ en hopen dat iemand ons zou goedkeuren. We zochten naar een manier om onze droompartner aan te trekken op een manier die goed voor ons voelde. We wilden onze keuze gaan maken op basis van gevoel en de energie van iemand. Het vooruit zicht van swipen door profielen en een introductietekst schrijven voelde verkeerd.

Een nieuwe manier van Daten

We wilden ons graag voorstellen aan elkaar met onze energie. Onze gevoel en zielen laten praten met elkaar zonder dat ons ego daar in de weg zouden staan.

Op deze manier zouden we gelijk kunnen voelen in ons hart en ziel wanneer iemand echt bij ons zou passen. En op een diepere manier met elkaar te verbinden. Deze vonden we niet buiten ons maar in ons. We gingen beide mediteren en nodigde onbewust de energie van de ander uit op hetzelfde moment.

Hierdoor zag ik Elizabeth voor mij verschijnen tijdens een visualisatie die wij apart van elkaar deden. We maakte verbinding met de energie van elkaar en voelde beiden dit is de ware. Onze harten en zielen swipte allebei naar rechts op dat moment en we konden moeilijk afscheid nemen van elkaar daarna.

3 weken na deze meditatie ontmoette we elkaar in het echt en herkende we de energie die we toen voelde die dag tijdens de visualisatie. Het voelde als een sprookje. Nu gunnen we jou ook deze magische manier van contact maken met je droompartner. Op jouw eigen tempo en in je eigen tijd. Voor 7 euro.

Omdat we weten hoe lastig dit datingproces is en hoe je de juiste partner voor jezelf kan onderscheiden. JE wilt niet meer op datingsapps uren spenderen aan het scrollen door profielen en berichten van mensen die niet bij je passen.

Het is tijd voor een partner die je echt ziet en omarmt voor wie je bent. Die met jou bereidt is de diepte in te gaan en te verbinden op hart en zielsniveau. Deze visualisatie is een prachtige tool om je daarbij te helpen!

Vraag hier je visualisatie aan en zet de eerste stap naar het manifesteren van jouw droompartner!

Visualisatie ontmoet je droompartner

Tijdens de 20 minuten durende visualisatie nemen Elizabeth en Thomas jou mee op magische reis. Waarbij je jouw hart meer opent en openstelt om jouw droompartner te ontmoeten in energie.

Vraag hier de visualisatie aan via onderstaande link te klikken

https://alignedliving.energy/ontmoet-je-droompartner-visualisatie/