In dit programma combineer ik Reiki Healing met persoonlijk kledingadvies.

Voel je dat je in een soort transitie zit? Je merkt dat er een soort transformatie is gebeurd bij je. Je staat als vrouw anders in het leven dan een tijdje terug. Je wilt meer zachte kracht uitstralen. De vrouw die je van binnen bent. En wil je dat wat je draagt het je ook daadwerkelijk verder brengt.

Zo heb je misschien al een tijd niet voor jezelf geshopt en merk je dat de kleding die nu in je kast hangt achterloopt op je persoonlijke proces.

Zo wil je ook gewoon weten wat echt bij je past. Zodat je niet meer voor je kledingkast staat en dat net niet moment hebt. Alsof je dan alsnog niet goed genoeg bent of jezelf nog klein houdt. En jezelf eigenlijk nog aanpast naar wat anderen van je zullen denken. Het is tijd om de vrouw te laten zien die je nu bent en je kleding hier op aan te laten sluiten. Maar ook dat de kleding jou mag ondersteunen bij je proces in het belichamen van je vrouwelijkheid.

Hoe gaat het Programma in z’n werk?

Tijdens onze eerste online kennismaking gaan we eerst samen de diepte in. Zodat mijn energetisch advies aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Waardoor de kleding die ik jou adviseer echt een verlengde is van wie jij werkelijk bent. Aan de hand daarvan stuur jij mij jouw wensen op en ga jij een moodboard maken met hoe jij je graag wilt voelen. Waarna ik voor jou de juiste items ga shoppen. . De kleding die ik jou adviseer levert je dan ook daadwerkelijk direct meer impact op.
Daarbij wil je kracht uitstralen en het van jou allemaal niet zo serieus hoeft te zijn.
Kom je bij mij thuis en staat er een kledingrek vol met mooie items. Dan creëer ik eerst een rustmoment door middel van een relaxte cacao meditatie. Waarna we tijdens de stijlsessie ook healing doen. 

Inhoud programma:

 1. Online Intake en visualisatie (45min via zoom)
 2. Jij maakt een eigen moodboard na deze visualisatie hoe jij je graag wilt voelen, eruit wilt zien.
 3. Je ontvangt twee keer een 1:1 healing sessie (offline of online ) van 1,5 uur. Een vooraf aan de styling sessie om het oude los te laten en de ander na de stylingsessie.
 4. Energetische garderobe analyse bij jou thuis (dit is los van de stylingsessie).
 5. Outer glow (styling) sessie bij jou thuis incl. cacao meditatie (3uur)

Je wilt gezien worden als een ondernemer en professional die krachtig is, je dichtbij jezelf staat en je het op een andere manier doet dan zou moeten zijn.

Wat levert het jou op?

Kleding heeft constant invloed op je. Lees: op je functioneren gedurende de dag en hoe je overkomt op je omgeving. Daarom is het belangrijk dat je jezelf vrouwelijk en krachtig voelt in je outfits. Zodat je meer gezien en gehoord wordt. Reden om te onderzoeken welke stijl bij jou als persoon past. Hoe mooi is het om te investeren in de juiste items waarmee je ook nog eens veel langer doet en waarmee je jezelf professioneel presenteert. Door het dragen van de juiste kleding die past bij de vrouw die je nu bent straal je niet alleen uit wie je werkelijk bent. Maar straal je ook meer kracht en vrouwelijke kracht uit, En word je serieuzer genomen. Daardoor verlopen je gesprekken soepeler en voel jij je relaxed.

Wanneer je dit niet doet dan blijf je dragen wat je gewend bent. Blijf je veel dingen leuk vinden en kopen wat goed voelt. Maar draag je niet wat nu echt bij je past. En dat is vermoeiend en kost je elke ochtend te veel tijd. Want alleen wanneer je uitstraalt wie je werkelijk bent kan je er 100% zijn voor je klanten. Zij voelen zich dan belangrijk en meer vertrouwd.

Daarom neem ik graag alles voor je uit handen!

Het resultaat voor jou concreet:

 • Verdiepende inzichten in hoe je kleding als communicatiemiddel in kunt zetten
 • Welke pasvormen en kleuren er bij jou passen
 • Welke stijl past er werkelijk bij jou als persoon
 • Je vindt de juiste krachtige en vrouwelijke uitstraling
 • Je straalt het beeld uit dat je van jezelf wilt neerzetten en de vrouw die jij nu bent
 • Je bent op de juiste manier zichtbaarder voor je klanten en relaties
 • Meer omzet genereren maar ook de juiste klanten aantrekken die jou energie geven
 • Verrassende stijl ideeën waar je zelf niet aan had gedacht

Dit is het meest uitgebreide pakket waarbij je dan ook volledig ontzorgd wordt. Je vindt exact de outfits die je nodig hebt. Dit geeft je rust en gronding. Je vindt de juiste volwassen, krachtige uitstraling vindt die je zoekt.

De investering hier voor is 4 keer €555,50 excl of €2.222 excl als je in een keer wilt betalen.
Dit bedrag is volledig aftrekbaar voor je als ondernemer.

Lijkt dit programma je interessant? Laten we dan een online kennismaking inplannen samen en kijken of we een match zijn.

[/vc_column][/vc_row]