Pure you program – 4 maanden

Ons Pure You programma draait het om de pure jou meer te laten zien. Maar ook jezelf meer te bekrachtigen. Te stappen in je licht en unieke zijn vanuit elke cel in jouw lichaam . Om vol vertrouwen ja tegen jezelf en het leven te kunnen zeggen. In lichtheid en zachtheid alles te mogen loslaten wat je tegenhoudt om dit te doen . We begeleiden je in dit mooie proces met een samensmelting van onze gave’s en ervaring . Stap voor stap vanuit veiligheid dragen we je in deze reis . Dit programma wordt door ons intuïtief samengesteld omdat geen enkel persoon hetzelfde is.

Thomas helpt je contact te maken met de verschillende gidsen die je bijstaan in dit leven en hoe je dit het beste kan doen. Hij brengt het aardse samen met het hemelse door zowel de kracht en wijsheid van het sjamanisme te gebruiken als de oneindige wijsheid die het universum en al haar wezens te bieden hebben aan jou. Het helpen van het omarmen van jouw bestaan en plek op Aarde en tegelijkertijd die connectie en lijn die je hebt met het universum zuiver en puur te houden zodat je haar boodschappen kan ontvangen. Door de klanken van zijn sjamanendrum , ratel en stem zal je ervaren dat je meer gaat zakken in je lichaam en die overgave en rust weer gaat voelen in je zelf . Met zijn krachtige healing technieken en gechannelde boodschappen van zijn eigen gidsen in de beneden en bovenwereld helpt hij je de balans in jezelf terug te vinden . Thomas geeft je liefdevolle spiegels waardoor je tot mooie inzichten komt over jou innerlijke overtuigingen maar vooral de kracht en unieke gift die in jou zit naar boven haalt.

Elizabeth helpt jou om meer verbinding te maken met jezelf en jezelf lichter te mogen voelen van binnen. Je eigen kracht meer te ownen. Over het algemeen is zij degene die jou ziet en belichaamt zij zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie die jou weer in balans brengt. We helen oude patronen, kindstukken en verlatingsangst en gaat zij doormiddel van haar werk echt met jou samenwerken. Jouw upliften. Elizabeth is een godin. Zij maakt het onmogelijke mogelijk. Zodat je je lichter en bevrijdender voelt van binnen. Jezelf voorop te stellen. Elizabeth maakt van jou een versie die je niet voor mogelijkhad maar haalt in jou naar boven wat je zelf niet zag of durfde te zien of aan te kijken. Zij zingt en heelt je lichter.
Maar ook om jezelf opnieuw veilig te voelen in je lichaam. Jezelf op waarde te zetten en waardig te gaan voelen. Hier voor gebruikt ze verschillende healing tools die jou concreet verder brengen. Zoals, reiki, cacao, essentiele olien en haar eigen heling powers. Daarbij werkt Elizabeth samen met Egyptische godinnen waarbij ze jou meer waardig laat voelen. Door haar heldere en directe aanpak ervaar jij lichtheid en verzachting.

We werken in dit programma in thema’s, affirmaties, stembevrijding, innerlijk kind heling, baarmoederheling maar nemen we ook elk thema mee die in jouw leven nu een rol speelt.

Het is aan jou hoe je leven daadwerkelijk verandert na en tijdens dit traject. Daarom bieden wij integratie coaching aan via whatsapp zodat je na elke sessie met ons erover kunt sparren zodat je direct verder kunt.
Integratie is nog wel het belangrijkste. Hoe vaak ben je ergens aan begonnen maar had je een paar maanden daarna toch weer een boost nodig?

Precies.

Thomas en Elizabeth zijn twee krachtige healers en leiders die jou dragen EN upliften naar een hogere frequentie en hogere dimensies. Waardoor je ook inzichten zult ontvangen van je spirit guides die jou verder zullen helpen in het belichamen van je zielsmissie hier op aarde.

Dit programma duurt 4 maanden waarin je per maand 2 sessies van elk van ons ontvangt.
Daarnaast ontvang je ook nog eens van ma-vr 1 op 1 integratie begeleiding/coaching om juist alles wat er los is gekomen ook vast te kunnen houden zodat je vooruit gaat.

Betaling is mogelijk in 1 keer voor €4.444 exclusief btw OF in 5 termijnen van €888,80. Dit getal staat voor Abundance. Met deze betalingsregeling kies je ervoor om te geloven en te belichamen dat je de overvloed hebt om dit traject te kunnen betalen binnen deze termijnen. OF je kiest voor in 8 termijnen van €555,50. Dit getal staat voor veranderingen in je leven die nodig zijn, die je mag toepassen. Met deze betalingsregeling ga je de commitment aan om de veranderingen in je leven te maken en geven tegelijk jezelf financieel de ruimte om dit te kunnen doen.

Voel je een JA bij onze energie en dit programma? Neem dan contact met ons op door onderstaand je gegevens achter te laten. Wij komen dan zsm bij je terug.