1 op 1 Feminine Healing coaching programma

Hoe zou het zijn om in je licht te staan? Te laten zien wat er nog meer in je vrouwelijke kracht zit. Te stralen voor wie jij bent.

Voel je dat het tijd is om meer te connecten met je vrouwelijke energie flow? Dat je vanuit zachtheid meer in je kracht mag gaan staan waardoor je meer de echte pure jij laat zien. Daarbij loslaat wie je zou moeten zijn, het overdenken je hoofd, de hardheid en strengheid naar jezelf. Maar ook het lange tijd kunnen dragen wat tijd is om meer ruimte te creëren in je lijf voor verlichting. Zodat je meer kunt laten zien wat er nog meer in jou zit. Je dichter bij je vrouwelijkheid staat. Meer rust, flow en lichtheid ervaart en je vanuit die energie meer de pure versie van jezelf bent. Je straalt, geniet meer van jezelf te zijn.
Na dit traject sta jij volledig in je licht. Straal en geniet je meer doordat je meer in contact staat met je vrouwelijke energie en zachte kracht.
Samen werken we 3 maanden 1:1 samen en heb je wekelijks een offline sessie van 2 uur.
Zodat je sneller komt waar je naartoe wilt.

De investering voor dit traject is in €4.444 excl voor 6 maanden in totaal. Dit mag in meerdere termijnen betaald worden.

Zou je ook nog meer van jezelf willen laten zien? Maar voel je vooral dat het tijd is om nog meer in je vrouwelijke kracht te staan vanuit rust en zachtheid? Zodat er ruimte ontstaat voor jouw licht, je vrouwelijke flow, rust en zelfverzekerdheid. Hoe meer je los kunt laten wat je in je hoofd hebt gecreëerd wie je zou moeten zijn. Los kunt laten wat je een lange tijd staande heeft gehouden. Zodat er ruimte komt voor verlichting en kracht.

Waardoor je meer geniet van jezelf te zijn, je lacht en straalt voor de vrouw die je werkelijk van binnen bent.

De investering hier voor is €3.333 excl als je in een keer wilt betalen. In delen betalen kan ook, van 6 keer bijvoorbeeld. Dan betaal je €555,50 excl per maand. Dit bedrag is volledig aftrekbaar voor je als ondernemer.

Lijkt dit traject je interessant? Vul dan hieronder even je gegevens in. Dan neem ik contact met je op, kan ik je nog wat meer informatie geven als je dat fijn vindt of bellen we even samen.

[/vc_column][/vc_row]