Hoe zou het zijn om in je licht en zachte kracht te staan ook van buiten uit te stralen wie jij werkelijk bent?

Jezelf helemaal op waarde zetten. De overvloed, het zelfvertrouwen. Je voelt dat je nu op het punt in je leven staat dat jij volledig mag stralen, jezelf mag laten zien aan de buitenwereld wie JIJ bent. Je bent zo ontzettend groei proces doorgegaan of zit je middenin een groeiproces en voel je aan alles dat jouw dagelijkse energie frequentie omhoog mag. Je weet al goed wie je bent, wat jouw missie is hier op aarde, geeft jezelf de nodige selfcare, maar mag je nog meer ownen wie die vrouw is die je nu echt bent. Waar je jezelf voorheen misschien kleinhield en niet zo nodig investeerde in kleding, voelt het alsof dit stukje misschien wat is blijven hangen of achter is gebleven tijdens je persoonlijke ontwikkelingsreis.

Je voelt dat het nu tijd is om die plek te claimen. Jij het waard bent, Jij als vrouw het waard bent om alles te mogen ontvangen wat je verdient en waard bent. En je voelt dat je nu klaar bent om door dat stuk weerstand heen te gaan om zelf te bepalen wat je stijl is, om zelf te willen bepalen wat je goed zou staan.

Door het uit handen te geven van een mede sister die jou naadloos aanvoelt mag je ook dit stuk ontvangen en jezelf op dit gebied de overvloed gunnen. Ik own mijn missie, ik own mijn kracht, ik ga de weg op van de minste weerstand en kies voor mezelf wat me echt gelukkig maakt ongeacht wat anderen van mij denken.

Ben jij klaar voor die deep dive ook energetisch door te trekken in je outfit? Ben je er klaar voor om volledig te leven in overvloed. en ontvangen?

Laat mij je tijdens een godinnendag in de watten leggen. Laat je dragen door de sisterliefde, godinnen onder elkaar zie ik jou. Desnoods maak ik de jurk voor jou op maat en verzamel ik de mooiste stoffen om jouw outfit compleet te maken. En ontvang je nog een spontane energyhealing zodat jij en je kleding een zijn, Je omarmt je licht, je omarmt je kracht, je omarmt jezelf.

Laat jezelf zien in al je kleuren. Je bent het waard.

Lijkt dit aanbod je interessant? Laten we dan een online kennismaking inplannen samen en kijken of we een match zijn.

    [/vc_column][/vc_row]