Het Queen retreat van november 2024

Het magische queen retreat midden november plaats gaat vinden in de desert, de woestijn, de egyptisch magische tempels en piramides.

Daar tussenin vind het plaats en waar er plek is voor jou als lichtwerken, als energie werker, als coach werk je met energie en ga je voor next level kwaliteit.
Ook wat in dit retreat exact gaat onstaan voor jou. Je eigen leiderschap nog meer belichamen als een ware Queen energie. Je hebt grote hoogtes behaald en diepere dalen meegemaakt en nu ben jij klaar om ook meer jouw Queen te belichamen. Samen met mij in het magische Egypte.

Waar de woestijn je meeneemt en de wind je door de haren vliegt omdat je niet langer vast hebt te houden aan verwachtingen of oude mechanisemen. Het is ECHT vieren van jouw Queen.

En daar voor diven we diep met het Ankh, de zeven sisters, het helal, de maangodin, Sekhmet, de vergeten gezichten die in jou leven en vieren dat wat jij bent, jouw unieke grootsheid een is met iedereen. Jij bent een licht puntje. Een ziel nog veel groter dan wie dan ook.
Jij BENT uniek en kent vele grenzen en vele verzoeningen die je ver hebben gebracht maar plaats dat jij nu voelt dat jij daar in Egypte met mij en nog magisch andere vrouwen (7) hebt te zijn.

We vergeten vaak dat wat we zelf gecreerd hebben ontzettend magisch is en we meer hebben bereikt dan we zien vaak. Van waar je doorheen bent gegaan en we samen dan ook nog weer grotere hoogtes reeren wanneer we daar in de desert zijn. We kwamen van ver en we droegen meer met ons mee dan we voelen. We hebbben als sisters en godinnen, als priesteressen en nu als queens samen iets neer te zetten en t bewerkstelligen. Ik voel dat je zegt dat je meer ehbt te doen hier op aarde dan wat je hebt kunen laten zien en je meer wilt laten zien van wie je bent. Je hebt een wereld van vrouwelijk leiderschap bereikt en neergezet en wilt meer nog van jou horen en laten zien en bent op egypte uitgekomen omdat het je riep en je meer wilt van wat het jou wilt vertellen.

We hebben een ding gemeen. Je bent al met het energetische aan de slag en diep gegaan. MAar hebt nog nooit met egypte zo diep in verbinding en in contact gestaan dat er nog een deel van jou is wat er gezien mag gaan worden.

 

We hebben in egypte een fantastische locatie die je meer dan ooit fijn zult gaan vinden met 7 eigen kamers. Waar we yoga doen in de ochtend. Een sacred moment met blue lotus en waar je wordt gedragen door mij in zachtheid door weer door lagen heen te bewegen.

De egypte energie is sterk voelbaar en haalt ons allen nog meer de veiligheid naar boven. We hebben meer vrouwelijk leiderschap vanuit zachtheid en maan energie die daar nog sterker te voelen is hebben we met de egypte godinnnen meer van jou neer te zetten.

We hebben samen van alles en nog wat gedaan. MAar wat je niet weet is dat egypte jou toetrekt en dat het een deel van jou zal gaan belichamen en gaat laten zien wat je voor mogelijk had kunnen houden.

We maken space voor integratie, voor diepe heling en transformatie.
Een branding fotoshoot ontvang je erbij van Jessica van Duren.
Je ontvang een next level styling van Queen priscilla.
En van mij krijg je daarbij de next level leadership coaching, heling van de tempels, de Queen energie met het Ankh. Een 1 op 1 ankh healing vooraf bereid je voor om alvast in te tappen in de energie. En wat je nog meer kracht is dagelijks lunch, breakfast en avondeten. Verzorgd en luxe.

Verblijf is in luxor.
In totaal verblijven we er 4 dagen. En als je zelf wilt kun je nog langer verblijven wat je wilt natuurlijk.
De vlucht is niet inbegrepen in de kosten, die heb je zelf nog even te boeken en te voelen wanneer je wenst te vertrekken.

Wat we willen is dat we je meenemen in het aloude egypte waar de pyramides en de faraos nog levend voelbaar waren en dat we jou meer in het verhaal meenemen wat het jou mag gaan brengen.

Kan het zijn dat je meer leiderschap mag en kan nemen dat van toegevoegde waarde heeft op jouw innerlijke Queen? Mag het nog zachtheid? Voelen wat je waard bent? Gezien wenst te worden op meerdere vlakken binnen jouw leven waar gehoor aan gegeven mag worden?

Queen energie leiderschap. Van waar dit retreat centraal staat.

Klik hieronder om samen een gesprek in te plannen, even kennis te maken zodat we daarna
kunnen invoelen samen of dat dit jou plek mag gaan zijn.