Feminine Goddess healing styling Programma

Krachtig vanuit je vrouwelijke energie.

In dit programma combineer ik Reiki Healing met persoonlijk kledingadvies.

Merk je dat je je anders voelt van binnen dan een paar jaar geleden maar is je kleding een beetje blijven hangen als het ware?
Ben je er nu aan toe om meer vanuit je vrouwelijke energie en zachtheid in je kracht te staan? Meer je eigen ruimte in te nemen? En ben je klaar om het stuk vrouwelijkheid ook meer te gaan belichamen?

Dit programma is voor jou als je voelt dat je klaar bent om je vrouwelijke energie meer zichtbaar te maken. Wanneer je als vrouw vanuit je vrouwelijke energie krachtig durft te zijn laat je meer van jezelf zien, ben je inspirerend en durf je meer je eigen plek in te nemen. Daarbij houd je meer energie over omdat je dichter bij jezelf staat.

Het stuk reiki healing in dit programma is veilig en vertrouwd. We doen deze sessie samen online via zoom. Een reiki healing sessie waarbij jij uit je hoofd gaat en meer open kunt staan om verlichting toe te laten in je lichaam. Daar waar jij gewend bent of was om altijd door te gaan, hard te werken en inmiddels weet dat dat niet is wat je verder brengt is een healing sessie in dit programma vooral bedoeld om dat stuk in jezelf los te laten wat je nog mag omarmen om vanuit je vrouwelijke energie krachtig te mogen zijn.

Waarbij we dan de juiste kleding gaan shoppen samen die bij jou past. Het gaat hierbij niet om de laatste trends. Maar tune ik in op jou, wat jij nodig hebt om je vrouwelijkheid te belichamen.

Zo’n stylingdag is vooral als een relaxe en luxe moment bedoelt. We gaan max 3 winkels in. Waarbij ik vooraf al wat items heb geselecteerd voor je waardoor je snel de juiste kledingstukken vindt die bij jou passen.

Het gaat erom dat jij vindt welke pasvormen, kleuren en stijl er past bij de vrouw die je wilt zijn. Hoe jij jezelf van binnen voelt en wilt voelen dat ook uit te stralen van buiten. Daarom doen we vooraf samen een meditatie met visualisatie om al die connectie te leggen met hoe jij je graag wilt voelen in je kleding, hoe je gezien wilt worden en hoe je je voelt wanneer jij in contact staat met je vrouwelijke energie en die leiderschapsrol pakt.

Hoe gaat het Programma in z’n werk?

Inhoud programma:

  1. Online Intake met meditatie & visualisatie (45min via zoom)
  2. Jij stuurt mij wat foto’s door van hoe je je graag wilt voelen in je kleding, hoe vrouwelijke energie voor jou voelt (kleuren die daarbij horen, uitstraling, etc) Ik maak daarna een moodboard voor jou met al wat kledingopties.
  3. Je ontvangt twee keer een 1:1 reiki healing sessie (offline of online ) van 1 uur. Een vooraf aan de styling sessie om het oude los te laten en de ander na de stylingsessie.
  4. Energetische garderobe analyse bij jou thuis (dit is los bij te boeken twv €333 exclusief).
  5. Stylingdag (we gaan samen shoppen in een stad naar keuze). Hier voor vraag ik dan wel reiskosten vergoeding als het buiten een straal van 20km is.

Je wilt gezien worden als een ondernemer en professional die krachtig is, je dichtbij jezelf staat en je het op een andere manier doet dan zou moeten zijn.

Wat levert het jou op?

Wanneer je kleding matcht bij hoe jij jezelf van binnen voelt en wilt voelen dan straal je uit wie je wilt zijn. Dan zet je jezelf op waarde. Dan neem je je eigen ruimte in en geef je jezelf toestemming om te mogen stralen van binnen en van buiten.

De investering hier voor is als je in een keer wilt betalen €1.111 exclusief. Dit mag je ook in 2 termijnen betalen.
Dit bedrag is volledig aftrekbaar voor je als ondernemer.

Lijkt dit programma je interessant? Laten we dan een online kennismaking inplannen samen en kijken of we een match zijn.

[/vc_column][/vc_row]