ANKH HEALING SESSIE

This Ankh healing sessie is hiere for jou als je meer wilt samenwerken met je inner divine masculine en feminine samen te brengen door meer gegrond en open te staan voor ogelijkhedem die in jou liggen.

Door meer open te staan voor creatiekracht, creativiteit, manifesteren van geld en overvloed, van rijkdom en overvloedig leven.

Maar bovenal jezelf meer wilt laten zien vanuit je divine feminine en je masculien ook die zachtheid kan gaan ervaren.

Zo kan je meer voor jezelf opkomen. Je eigen grenzen beter aangeven. Je waarheid spreken. Je gevoel meer voelen en openstaan voor het voelen en van daar uit creeren en meer een wereld om je heen verzamelen die goed is voor jou.

Je gunt jezelf een baarmoederheling met ankh heling wanneer je klaar bent voor iets groters in jou te gaan ontdekken en meer te gaan voelen. Wanneer je klaar bent om meer vanuit je masculine en feminine beide te gaan werken en je zielsmissie ten volste meer te gaan leven en te gaan ervaren hoe het is om je daar veilig en gegrond te voelen.

Het ankh opent je levensmissie, je levensenergie. Het opent en connect je hart op een dieper level samen met je baarmoeder om meer liefde voor jezelf te voelen en ervaren en weer contact te maken met je innerlijke godin en goddelijkheid.

Door weer open te staan voor meer mogelijkheden in jezelf, in je bedrijf en in je leven creeer je met het ANKH meer rust in je bedrijf en je leven. Het helpt je nog beter te doorgronden van wat je wilt en mag loslaten. Van aloude strategien of hardheid. Van vast willen houden aan oude gewoonten die je niet meer dienen en je meer geld opleveren als je meer je seksuele levensenergie toelaat en je meer toegeeft dat vrouwelijke energie onmisbaar is om je toekomstige zelf te gaan en willen zijn.

Laat jezelf dragen. En voel je onoverwinnelijk en herboren met deze Ankh heling sessie. Het ontwaakt je dieper, Het helpt je te doorvoelen en helpt je stukken te overwinnen en beter te staan voor wie je werkelijk bent zonder angst of controle.

Wil je graag door mij gedragen worden in zachtheid en een 1:1 ankh healing sessie ervaren? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Dan neem ik contact met je op om een fijn moment samen in te plannen. De investering is €333,- exclusief btw.