1 op 1 feminine soul styling dag

Je bent een transformatie doorgegaan, een persoonlijke ontwikkelingsreis doorgegaan en voel je dat je verandert bent of jezelf anders voelt van binnen dan een tijd geleden. Sta je nu anders in het leven. Je wilt ZIJN, je ruimte innemen, gezien worden wie je bent. Je wilt vertrouwen uitstralen en gezien worden zoals de vrouw die jij van binnen bent. Wanneer je nu voor je kast staat merk je misschien dat je niet goed weet wat er nog bij je past. De kleding die er nu hangt heb je al een tijdje en past niet meer bij de vrouw die je nu bent en die je wilt zijn. Het is tijd om wat je uitstraalt te matchen met wie jij van binnen bent.

Je weet al goed wie je bent, wat jouw missie is hier op aarde, geeft jezelf de nodige selfcare, maar mag je nog meer ownen wie die vrouw is die je nu echt bent. Waar je jezelf voorheen misschien niet zo snel investeerde in kleding, je eigen ruimte innam of jezelf op nummer 1 zette, voelt het nu dat je klaar bent om zowel van binnen als van buiten nu ook de vrouw te laten zien die je wilt zijn en wie je bent.

Je vindt het belangrijk om duurzame kledingstukken en stoffen in je kast te hebben hangen die een langere tijd mee kunnen, stoffen die comfortabel om je lichaam zitten, kleuren die je ziel omarmen. Pasvormen waar jij je lekker, mooi, krachtig en vrouwelijk in voelt.

Hier help ik jou bij. Zodat jij vindt wat er echt bij jou past.

Je voelt dat het nu tijd is om echt jezelf te ZIJN en te laten zien. Je voelt dat je nu klaar bent om door dat stuk weerstand heen te gaan om zelf te bepalen wat je stijl is, om zelf te willen bepalen wat je goed zou staan.

Door het uit handen te geven aan mij als expert die jou naadloos intuïtief aanvoelt wat jij nodig hebt, mag je ook dit stuk ontvangen en jezelf op dit gebied de overvloed gunnen. Ik own mijn missie, ik own mijn kracht, ik ga de weg op van de minste weerstand en kies voor mezelf wat me echt gelukkig maakt, zet ik mezelf op nummer 1, ga ik het anders doen en laat ik mezelf, de vrouw zien die in mij zit, ongeacht wat anderen van mij denken.

Laat mij je tijdens een soul stylingdag in de watten leggen. Laat je dragen. We bepalen samen hoe deze dag eruit zal zien. Zo kan het dan we samen gaan shoppen, of dat je bij mij langskomt en er met persoonlijk afgestemde items voor jou klaarhangen. Ook kan ik items  voor jou op maat laten maken, verzamel ik de mooiste stoffen om jouw outfit compleet te maken, geheel afgestemd op jou, de vrouw die jij van binnen bent. En ontvang je nog een spontane energyhealing zodat jij en je kleding een zijn, Je omarmt je licht, je omarmt je zachte kracht, je omarmt jezelf.

Laat jezelf zien in al je kleuren. Je bent het waard.

Lijkt dit aanbod je interessant? Laten we dan een online kennismaking inplannen samen en kijken of we een match zijn.

    [/vc_column][/vc_row]