1 op 1 Feminine Goddess One day Retreat

Een relaxte dag even helemaal jezelf laten onderdompelen in zachtheid, vrouwelijke energie en lichtheid. Zie deze dag als een spirituele wellness dag. Totale ontspanning ervaren, loslaten en vooral ontvangen. Niks moeten en helemaal opgeladen terug naar huis gaan.

Deze dag is speciaal voor jou, afgestemd. Vooraf bellen we samen wat je intentie is voor deze dag, hoe jij je graag wilt voelen. Samen starten we met een cacao meditatie om vanuit ontspanning een hele fijne dag samen te hebben, Voel je dat je steeds meer nieuwsgierig bent naar het ontdekken van jouw zachte kracht? Hoe zou het zijn als je volledig jezelf kunt zijn en laten zien? Dat je die rust voelt in je lijf, het vertrouwen in jezelf om te staan voor de vrouw die je bent en alles er mag zijn.

Je vanuit je zachtheid juist meer jezelf bent en voelt. Je los mag laten wie je zou moeten zijn en het nu tijd is om meer die zachtheid en vrouwelijke energie zichtbaar te laten zijn bij je. Daar waar je een lange tijd toch meer in die mannelijke energie hebt gezeten en je nu op het punt bent beland dat je die vrouw wilt zijn die je werkelijk van binnen bent. Je wilt stralen voor wie jij bent. Je mooi, vrouwelijk voelt en trots bent op de vrouw die je bent en je ook die vrouw kunt zijn waar je zo naar verlangt.

Tijdens deze one-day retreat dag is het thema zachtheid. Hoe kun jij meer van jezelf laten zien? Deze dag zal plaatsvinden op een magische plek die ik dan speciaal voor jou reserveer. Zodat het ook echt een  spirituele wellness dag is en je je helemaal kunt onderdompelen in zachtheid en feminine flow. 

Het programma:

  • 10.00 – 10:30 –  welkom met ontspannende cacao meditatie
  • 10:30 – 11:30 –  1:1 Feminine Reiki healing sessie
  • 11:30 – 12:00 –  gezonde voorbereide lunch
  • 12:00 – 13:00 – Laat ik open, wat jij nodig hebt om te ontvangen 🙂 Bijvoorbeeld een styling experience

Locatie: Te bespreken samen
Prijs: €333,-

Voel je dat zo’n dag je heerlijk lijkt?

Vul hieronder je gegevens in als je meer informatie wilt over deze dag en als je interesse hebt.