1 op 1 Goddess traject

Voor wie is het traject?

Voor de vrouw die klaar is met het langer alleen willen doen en hard te werken. Maar meer vanuit een nieuwe aarde energie en haar hardheid in wilt ruilen voor meer zachtheid en overgave haar leven en business wilt runnen. 
Je altijd meer hebt gegeven aan anderen dan aan jouzelf. Je nu klaar voelt om een nieuwe aarde in jezelf te creeren en weer open te staan om je te laten dragen. 

 

Je laten dragen in zachtheid. Vol overgave ga jij meer jezelf over geven en laat je controle los die je nog in je hebt die je niet weet dat je die hebt. Je weet nu en hebt een diep vertrouwen dat je meer wilt creeren en bereiken in je leven. Hoewel je daar altijd druk mee bent ga je vooral mee in de zoektocht hoe jij meer vanuit jouw zachtheid kunt stralen en meer kunt genieten van jouw hele vrouwelijkheid.

Je hebt 1 ding te doen. Nog meer jouzelf zijn.

Nog meer houden van jezelf.

Nog meer van jou wil de wereld.

En daar voor ben ik er Elizabeth, die je ziet. En aan weet te voelen wat je nu nodig hebt.
Vooral wanneer je meer in de mannelijke energie hebt gezeten en die de overhand nog wel eens heeft bij je.

Je voelt en hebt een diep innerlijk weten dat jij hier nu aan toe bent.
Om meer je te laten dragen voor wie je bent.

Ik geloof dat er altijd meer in je zit dan je zelf nu gelooft. Voor wat jij allemaal kunt bewerkstelligen, voor wat jij weet te creeren is er een heel diep, diep vertrouwen dat wat er ook gebeurt jij altijd weet dat het goedkomt. En weet je ook dat dit het pad is wat je te gaan bewandelen hebt. Een Goddess embodiment sessie houdt in dat we de diepte in gaan in jouw vrouwelijkheid.
Je bent bijzonder. Je bent een prachtige vrouw die haar licht meer mag schijnen vanuit een krachtige gebalanceerde vrouwelijke energie. Waardoor jij je meer kunt laten dragen geniet iemand van het zien van jouw Godin omarming.
Jouw energie is goud waard. Jij bent je bedrijf en je leven. Je hebt niemand meer nodig dan jouzelf. Jouw energie bij je houden. Jezelf te bekrachtigen.

Ga leven voor jezelf. Ga het vertrouwen meer voelen in jezelf. In jouw kracht.

En voel. Voel de vibratie van je innerlijke godin.

Je in laten wikkelen in zachtheid. Je wilt niet meer over je eigen grenzen heen gaan maar echt zachtheid aan jezelf, aan je lijf geven. Dit te geven gaat je zoveel opleveren dan je voor mogelijk hebt. Je hele leven, je bedrijf, je zielsmissie meer te gaan leven, meer te gaan voelen en echt eens waarde aan je zelfliefde te geven. Jezelf waarderen, jezelf openen voor liefde van binnenuit jezelf te voelen.
Door cacao ceremonie starten we ons programma en gaan we van binnenuit te werk en gaan we onderliggende patronen, denkwijzen en gevoel van wat er niet hoort en niet van jou is weghalen en lichter maken.

Wat gaat het traject jou brengen?

Je gaat jezelf waarderen en op een voetstuk zetten. Jezelf meer op 1. Meer van jezelf houden.

Wat is de inhoud van het programma?

Het brengt het mannelijke en vrouwelijke in jou samen. 
Om eerst meer aandacht te geven aan het vrouwelijke zodat jouw mannelijke energie ook kan verzachten. En je meer over kunt geven aan het samenwerken met jouw baarmoeder, je eigen hart en jouw diepere kracht. 

  • Je ontvangt 9 sessies 1 op 1 met mij online of live op locatie dat stemmen wij samen af.
  • Je ontvangt als bonus de volle maan ceremonies die maandelijks online te volgen zijn bij mij en ontvang je afgestemde meditaties en muzieklijst om je te begeleiden in het pad naar zachtheid en nog dichter naar jezelf te komen en gaan staan.

Gaan staan in jezelf en vanuit zachtheid jouw leven te gaan leven op jouw voorwaarden. Voor jou het leven te zien als meer rooskleurig, goud wit licht wat VOOR jou is en licht en er zoveel liefde binnenin jou zit als jij je innerlijke godin gaat voelen, gaat waarderen en omarmen.

 

Je innerlijke licht ga je voelen. Jezelf gaat waarderen. Je godin gaat voelen. Je zelf ontwikkeling gaat hierdoor sneller en moeitelozer. Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt hard genoeg gevochten, gewerkt en in overleving gezeten. Je moet niet meer strijden of jezelf nog weer teleurstellen je bent klaar voor het grotere geheel te gaan zien en omarmen en jouw leven meer te gaan leven op jouw voorwaarde vanuit zachtheid, meer zelfliefde, meer overvloed voor jezelf en je omgeving en wil je af van die continue zelf kritiek naar jouw innerlijke godin die nu niet gehoord wordt omdat je nog te veel doorgaat of te streng bent voor jezelf.

Je hebt wat te doen hier op aarde en je Godin gaan voelen is ALLES waar jij als vrouw, godin, goddelijke vrouw voor staat. JIJ bent belangrijk. JIJ bent uniek. Jij hebt een unieke stem die vanuit je baarmoeder meer mag gaan zakken, meer zakken in jouw lijf en lichaam. Meer gegrond en op aards niveau ook meer verbinden met jouw lichaam die zich lang niet gehoord en of gezien heeft gevoeld om welke reden dan ook.

Je ontvangt healings, activaties, godin meditaties en allemaal zijn ze afgestemd op jouw unieke gift en reis die jij nu maakt naar meer zachtheid en zelfliefde om jou als vrouw een nog mooier, rijker en liefdevoller leven te gunnen. Waar voor ik dit doe is omdat ik jou zie en hoor jezelf maar door de klanken die je lichaam je wilt vertellen.I

We stellen vooraf doelen, maken helder waar je naartoe wilt over 3 maanden en gaan we samen iets unieks neerzetten.

Hoe voel je je na dit traject?

Je voelt je vrijer, opener, zachter, magischer, geniet meer van het leven en van jezelf, je lacht meer, je voelt jezelf meer vrouw, bent meer verbonden met je intuitie en hogere zelf, je gunt jezelf meer, je bent krachtiger van binnenuit om vanuit je zachtheid meer te creeeren en voelt dat je een nog grotere missie hebt waar je naartoe wilt gaan werken en opent nieuwe deuren naar een leven die voor jou werkt en waarin jij doelen stelt vanuit je verlangen, je intuitie is je leidraad en raadgever en voel jij je gedragen en meer verbonden met het universum. Je spiritualiteit opent zich meer, je voelt meer en beter aan wat je te doen hebt, je kunt beter rust nemen voor jezelf. Je creeert een moeitelozer leven omdat je leeft op jouw voorwaarden die leven van een zachter leven jou nog meer in harmonie met jezelf, met jouw bedrijf je partner of toekomstige partner brengen waardoor jij nog dichter bij jouw ware zelf staat.

Het is onvermijdelijk dat je dit pad van zachter zijn en worden voor jezelf niet alleen wilt doen en niet langer wilt doen, hard werken en wachten tot het juiste moment. Want die is er niet.

Je hebt 1 leven en dat is jouw leven. Jij bent de vrouw met de unieke gaven. Jij als godin en vrouw mag gezien worden en als ondernemer heb je nu eenmaal ook je vrouwelijke kant en intuitie meer te laten zien en te openen voor dit deel van creatie en manifestatiekracht op een nog hoger level. Jouw leven, jouw voorwaarden, jouw zielsmissie en jouw bedrijf daar meer liefde aan te geven, jouw liefde. Jij bent belangrijk.

Ik verzeker je van een leven in zachtheid je kan brengen is een nog magischer leven wat je voor mogelijk dacht te hebben. Want je bent belangrijk, je hebt al veel gedaan en veel bereikt maar je wilt meer en nog dichter vanuit jou.

Ik help je verder in je pad en zielsmissie en voor je het weet heb je veel meer waardering voor jezelf en zie je jezelf ook veel meer, zachter, liefdevoller, opener en geliefder.

 

Wat is de investering voor dit traject?

De investering bedraagt €1166,66 per maand. Kan ook in 2 delen betaald worden. 

Gaan we samen dit magische avontuur aan? En wil je graag door mij begeleid worden in jouw unieke pad naar verzachting voor jezelf? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen en hieronder je gegevens achter te laten zodat we al een eerste gesprek kunnen afstemmen wat het jou nu exact mag gaan brengen waarin we al een stukje intunen op jouw unieke energie.